Onlinebokning

Lidingö Stad

Familjerådgivning för boende i Lidingö Stad

Vår utgångspunkt och syn på familj och parrelation grundar sig på människans djupaste behov av närhet, bekräftelse och känslomässig kontakt. När vi väljer vår kärlekspartner och bildar familj gör vi det utifrån till stor del en omedveten önskan om helandet av brister från tidiga upplevelser. Om man dessutom bär med sig erfarenhet av tidigt trauma eller svåra upplevelser under uppväxten kommer behovet av en bekräftande annan bli än starkare. Vår erfarenhet av parrelationer är att tidiga otillfredsställda behov aldrig kan fullt ut kompenseras av kärlekspartnern. Snarare finns risken att man upprepar tidigare destruktiva relationsmönster som väcker stark besvikelse och leder till låsning i relationen.

Arbetsmetod

Våra familjerådgivare arbetar efter en metod inspirerad av Imagoterapi. I samtalen arbetar vi med att identifiera och förändra destruktiva kommunikationsmönster genom att öka förmågan att förmedla sina tankar, upplevelser och känslor. Tillsammans bygger vi upp verktyg som leder till konstruktiv kommunikation. Genom insikt och ny erfarenhet om den andra och sig själv vet vi att relationen kan förändras och känslomässig kontakt åter etableras. Familjerådgivning kan man söka som par men även vid relationsproblem mellan förälder och vuxna barn eller vuxna syskon. Läs mer om våra familjerådgivare

Avgift
Egenavgift : 415 kr. (90 minuter)

Avbokning: senast 24 timmar innan, vid sen avbokning debiteras full egenavgift

Max sex (6) samtal

Bokning 
Tfn: 08 - 21 77 45
Telefontid: måndag - fredag kl. 7.45 - 18.00

Vid bokning via e-post, vänligen uppge:
kommun, namn, telefonnummer, adress och önskad tid så besvarar vi ditt mail så snart vi kan. 
info@citypsykologhus.se

Du kan även boka tid här: Onlinebokning 

Vill du ha mer information om din kommuns familjerådgivning kan du läsa mer på kommunens hemsida: Lidingö stad

För er med funktionsnedsättning finns anpassad lokal i Sollentuna på Turebergsallé 2. Vänligen meddela oss om ni önskar komma till Sollentuna.