Onlinebokning

Arbeta hos oss

Vi söker psykologkonsulter till vår mottagning

City Psykologhus är en etablerad och välrenommerad psykologmottagning belägen i Stockholm city vid Hötorget. Vi arbetar mot privatpersoner, företag och kommuner.

Mottagningen har en bred psykologverksamhet, och erbjuder psykoterapi (PDT), neuropsykiatrisk utredning och företagshälsovård. Vi har även avtal med ett flertal kommuner i familjerådgivning vilket innebär att samtal erbjuds till subventionerat pris. Några av oss har specialkompetens i adoptionsfrågor och hjälper adoptivfamiljer, adopterade och/eller adoptivföräldrar som hamnat i svåra situationer.

Vi erbjuder våra psykologkonsulter möjlighet att förkovra och utveckla sin kompetens fullt ut inom sina intresseområden, under varumärket City Psykologhus. Som konsult och egenföretagare har man fullt patientansvar men ingår i gemenskap med andra konsulter. Vi har regelbundna möten och kollegial handledning. Ytterligare fördelar är friheten att välja sin arbetstid och omfattningen av arbete.

Mottagningen är belägen mitt i City på Kungsgatan i direkt närhet till innerstadens pulserande stadsliv, Konserthuset, Stureplan, Åhléns city samt Sergels torg. Vill du få lite andrum och stillhet finns Humlegården, Kungsträdgården och Johannebergskyrkans grönområde inom några minuters promenad. Eller varför inte koppla av en stund på Centralbadet, Sturebadet eller gympapass på Sats/ Friskis & Svettis?

Psykologkonsulter inom familje- / parterapi

Arbetsbeskrivning

  • Familjerådgivningssamtal med par/familjer eller annan familjekonstellation

Kvalifikationer

  • Leg psykolog (PDT) med minst 10 års klinisk erfarenhet, meriterande är vidareutbildning som leg psykoterapeut (PDT)
  • Familjeterapeutisk kompetens eller liknande, t.ex. erfarenhet från BUP eller psykiatri
  • Egenföretagare med F-skattsedel
  • Trivs med att arbeta såväl självständigt som att ingå i ett team.

Uppdragets omfattning
Heltid eller deltid, dock minst 8 tim. i veckan

Låter det intressant och spännande?

Välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Munhi Westin tel: 070-76 72 007; munhi@citypsykologhus.se